10η Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων

  SHARE

  Στις 28 Φεβρουαρίου 2017 σε ολόκληρο τον πλανήτη, Ενώσεις Ασθενών μαζί με Συλλόγους και μεμονωμένους ασθενείς που πάσχουν από Σπάνιες Παθήσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους, με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με τις παθήσεις αυτές.

   

  Το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Σπανίων Παθήσεων για το 2017 είναι «ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ» και στηρίζει την έρευνα και τα δεδομένα που προκύπτουν, τα οποία θα δώσουν την ευκαιρία για τη δημιουργία νέων φαρμάκων, νέων θεραπειών, προκειμένου να φτάσουμε στο ποθητό αποτέλεσμα για την καλύτερη αντιμετώπιση και τη βελτίωση της ποιότητας και της διάρκειας της ζωής των ασθενών με σπάνιες παθήσεις.

   

  Η Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων (Π.Ε.Σ.ΠΑ.) προωθώντας το μήνυμα αυτό στη χώρα μας, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 17:00 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου – Πλανητάριο (Λ. Συγγρού 387, 17564 Π. Φάληρο).

   

  Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ομιλίες εξαίρετων επιστημόνων και στη συνέχεια οι εκπρόσωποι συλλόγων ασθενών και οι συμμετέχοντες θα εκφράσουν τις απόψεις τους.

   

  Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ολοκληρωθεί με αγαπημένες μελωδίες.

   

  Η είσοδος είναι ελεύθερη.

  Ελάτε λοιπόν μαζί μας, ώστε με την παρουσία μας να ενώσουμε τη φωνή των ασθενών και να ενισχύσουμε τον αγώνα, ώστε κανένας ασθενής να μη νιώθει μόνος.

  «ΣΠΑΝΙΟΣ ΝΑΙ… ΜΟΝΟΣ ΟΧΙ!»

   

  Για περισσότερες πληροφορίες:

  Τηλ. 210-7660989, 210-7600289

  Fax 210-7660991

  E-mail gr-pespa@otenet.gr

  www.pespa.gr

  SHARE

  Σχετικές Εκδηλώσεις