Στρατηγική Αντιμετώπισης Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2, Εκδήλωση για το κοινό – Δράμα, 2 Απριλίου

    SHARE

    Στρατηγική Αντιμετώπισης Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2, Εκδήλωση για το κοινό – Δράμα, 2 Απριλίου

     

    Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης για την αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη σε όλη την Ελλάδα, η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην Δ.Ε.Β.Ε.) θα βρίσκεται στη Δράμα, όπου διοργανώνει σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Δράμας Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα: “Στρατηγική Αντιμετώπισης Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2017 στο ξενοδοχείο Hydrama Grand Hotel.

    Ταυτόχρονα, στo πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας, θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στις 10.30 π.μ. έως τις 1.30 μ.μ. ξεχωριστή εκδήλωση για το κοινό με θέμα “Στρατηγική Αντιμετώπισης Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2″.

    Η Επιστημονική Εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Δράμας και μοριοδοτείται με 11 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.EC.P.D. Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος παρακολούθησης είναι 5 ώρες.

    Η εκδήλωσή έχει ως σκοπό την ενημέρωση των ιατρών, του νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, αλλά και των πολιτών πάνω στα επίκαιρα θέματα του Σακχαρώδη Διαβήτη.

    Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

    SHARE

    Σχετικές Εκδηλώσεις