Δευτέρα 27 Μαρτίου – Ανοιχτή Εκδήλωση κοινού με θέμα «Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα: Μύθοι και αλήθειες»

  SHARE

  Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «Επιδέρμια» σας προσκαλεί σε ανοιχτή εκδήλωση κοινού με θέμα:

   

  «Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα: Μύθοι και αλήθειες»

   

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων Σωματείου Συνταξιούχων Η.Σ.Α.Π., αίθουσα «Ομόνοια» (σταθμός Η.Σ.Α.Π. Πειραιά) την Δευτέρα 27 Μαρτίου και ώρα 6:00μμ.

   

  Το κοινό θα ενημερωθεί για την ψωρίαση και την ψωριασική αρθρίτιδα καθώς και τις νεότερες εξελίξεις πάνω στις δυο νόσους από ειδικούς επιστήμονες. Στόχος της εκδήλωσης είναι να γίνουν κατανοητές οι νόσοι και να διευκρινιστούν πιθανές παρερμηνείες αυτών.

   

  Ομιλητές θα είναι ο κος Ιωάννης Κατσαντώνης, Δερματολόγος–Αφροδισιολόγος, Διευθυντής Τζανείου ΓΝΠ και η κα Άννα Κανδύλη, Ειδική Ρευματολόγος. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Επιδέρμια», κύριος Ρένος Βαμβακούσης.

   

  Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό κατά την διάρκεια της οποίας θα υπάρχει η δυνατότητα να τεθούν ερωτήματα για τα θέματα που απασχολούν τους ασθενείς και το ευρύ κοινό. Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω livestream στο site www.epidermia.gr.

  Η είσοδος είναι ελεύθερη και η ώρα προσέλευσης είναι στις 5:45μμ.

  Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της εταιρίας Novartis Hellas.

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σύλλογο «Επιδέρμια» στο 231 555 3780 ή epidermia.greece@gmail.com.

  SHARE

  Σχετικές Εκδηλώσεις